Home > Utazások > Nyaralások > Mandarin szüret a Neretva-deltában

Mandarin szüret a Neretva-deltában - 9 Days

Mandarinszret2018_Hotel_7556816675
Mandarin szüret a Neretva-deltában
141500

Az utazás időpontja: 2018. szeptember 28. – október 6.

Az elutazás helye és időpontja: 2018 szeptember 28. 6:00, Budapest

Utazás: Autóbusszal

Szállás: első és utolsó éjszaka Szarajevóban, 3*-os szállodában, kétágyas szobában (pótágyazható); a további éjszakák Trpanjban 4*-os szállodában, kétágyas szobákban (pótágyazható)

Ellátás: félpanzió (Szarajevóban vacsora + reggeli szállodában; Trpanjban reggeli + vacsora a szállodában)

Kirándulások: Szarajevó, Mostar, Konjic – Öreg híd, Jablanica, Pocitelj, Orebic, Korcula, Dubrovnik, Cavtat, Malii Ston, Ston

PROGRAM: Egy igazi őszi, kényelmes és kellemes aktív pihenés az Adrián a Peljasac félszigeten, dubrovniki kirándulással, Orebić-i borkóstolóval, friss halételekkel és egy egész napos kirándulással a Neretva deltában, mandarinszürettel.  Első nap Szarajevó-bán töltünk egy éjszakát, ahol egy kényelmes hotel és félpanziós ellátás vár minket. Második napon reggel a Neretva völgyén keresztül egészen a tengerig, majd megérkezés a Peljasac-félszigeten található szállásunkra. Hazaúton a Neretva deltában található Momicében egy mandarin üétetvényre megyünk, majd délután tovább Szarajevóba, itt töltjük az éjszakát és másnap utazunk haza.

PROGRAM
29.-én este a szállásunkra megérkezvén felfrissülünk és körüljárjuk a helyet, majd tájékoztatást kapunk a továbbiakról

30.-án kirándulunk Orebić-be, ahonnan kishajóval jutunk el Korčulára. A hangulatos városnézést követően visszatérünk Orebić-be, ahol borkostoló vár minket egy helyi pincészetben. Este visszatérünk a hotelbe, ahol megpihenhetünk és vacsora vár minket.

1.-én Reggeli után utazunk Dubrovnikba. Visszatéréskor útba ejtjük Ston híres védőfalát, majd vacsora és pihenő

2.-án Hajókirándulást szervezünk egy kis szigetre, ahol friss helyi kagylóból, rákból valamint kalmárból készült halpiknik vár minket. Visszatérésünket követően szabadidő, vagy akinek kedve tartja, gyalogosan kirándulunk a hotel környékére.

 1. és 4.-én szabad program, illetve kívánság szerint kisebb kirándulás, busszal vagy akár gyalogosan is Orebić városába és környékére, vagy Korčula szigetére, Lumbarda – Prižba felkeresése. Ez fakultatív program, min. 20 fő jelentkezése esetén, melynek költsége 10€/fő)
5.-én reggel elhagyjuk a hotelt és a mandarin ültetvényre megyünk. A mandarin szüretre csónakkal viszik az utasainkat, melynek során házi pálinkát és házi hidegtálas vendéglátást kapunk.

Maga a szüret nem fáradtságos feladat, a táj, a környék egyedülálló és élményszerű. Ez a szüret néhány órás közös tevékenység. A szüret után egy vendéglőház várja a megfáradt szüretelőket, ahol bőséges ebédet kapunk.

A szüret során minden utas 3Kg mandarin csomagot kap ajándékba, a maga által szedett gyümölcsből, de lehetőség van további csomagok vásárlására is, természetesen ezeket külön, a helyszínen kell fizetni.

Részvételi díj: 57.000 Ft és 270 € (Jelenlegi árfolyamon: 141.500 Ft)

Day 1
Budapest - Szarajevó

Day 2
Szarajevó - Mostar - Konjic - Jablanica - Trpanj

Day 3
Trpanj - Orebic - Korcula - (Prizba) - Orebic - Trpanj

Előző este megbeszélés a nap programjáról:

1. lehetőség: kishajóval Korcula városa

2. lehetőség: busszal-komppal túra Korcula szigetén

Prizba településen a Priscapac strandjára alkalmas időjárás esetén látogatunk el. Egyidejűleg megszemléljük a jövőbeni nyaralásunk színhelyét.

Day 4
Trpanj - Dubrovnik - (Cavtat) - Trpanj

Ha Dubrovnikban nagyon meleg lesz, délután leutazhatunk Cavtatba (10 km), ahol felfrissülhetünk a strandon.

Day 5
Trpanj - Mali Ston - Ston - Trpanj

Day 6
Trpanj

Fakultatív: Kalandozás Korcula szigetén VAGY hajókirándulás a Mljet szigetre - Mljet Nemzeti Park (min. 20 fő esetén, díja: 5-10 €/fő)

Day 7
Trpanj

Fakultatív: Kalandozás Korcula szigetén VAGY hajókirándulás a Mljet szigetre - Mljet Nemzeti Park (min. 20 fő esetén, díja: 5-10 €/fő)

Day 8
Trpanj - Neretva-delta (szüret) - Szarajevó

Day 9
Szarajevó - Visoko - (Csúza) - Budapest

Ha időben érkezünk a határ közelében található Csúzára, akkor a helyi Piros Csizma Étteremben elfogyasztunk egy estebédet (Ennek díja: 10 €/fő)

A részvételi díj tartalmazza:

 • Utazás összes költségét
 • Szállás ellátással
 • Kirándulások költségét
 • Komp- és hajójegyeket
 • Belépődíjakat
 • Utasbiztosítás

A részvételi díj nem tartalmazza:

 • Fakultatív kirándulások költségét
 • A kirándulások során egyénileg rendelt szolgáltatások költségét (taxi, ital, ...)
 • Mandarin szüreten a 3-5 kg-os csomag feletti vásárlások költségét

You can send your inquiry via the form below.

Trip Facts

 • Autóbusszal
 • 9 days
 • 141500